nl
Welkom bij AfroEliteDating

Succesverhalen

advertentie

BRENDA & BEN

Image title

AfroEliteDating: We vroegen Ben en Brenda waarom ze lid werden van AfroEliteDating?

Brenda: De site werd aanbevolen door mijn vriendin, het is het beste wat ze voor mij heeft gedaan. Ik had een paar jaar geleden een vriendje, maar hij bedroog me en sindsdien heb ik de liefde opgegeven tot ik Ben hier op AfroEliteDating ontmoette. Hij is zo zorgzaam en begrijpt mijn situatie en vertrouwenskwesties. Hij houdt van me zoals ik ben en ik hou van hem zoals hij is.

Ben: Op een avond na een drukke dag besloot ik op het internet rond te kijken naar een vriendin. Ik had een paar slechte ervaringen gehad met online daten, maar ik besloot het nog een keer te proberen. Ik googlede online en vond AfroEliteDating.com. Ik besloot het eens te proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ik heb mijn soulmate ontmoet, de dame waar ik echt om geef.

AfroEliteDating: We vroegen hen wat ze van plan waren voor de toekomst?

Brenda: Ik weet het niet zeker (beantwoord met een glimlach). Ik hou van Ben, dus ik zal hem dat laten beantwoorden.

Ben: Omdat Brenda en ik in twee verschillende delen van de wereld leven, moeten we plannen hoe we samen kunnen leven. We hebben elkaar nu vaak bezocht en dit is het moment om het proces te starten om samen te kunnen leven. We hebben allebei een carrière, dus we hebben wat plannen te doen, maar samen zijn is alles en we kunnen de rest uitwerken.

AfroEliteDating: Welk advies ga je andere mensen geven die online op zoek zijn naar hun soulmates?

Ben: geef niet op. Online daten kan ontmoedigend zijn, maar wees geduldig en blijf positief, misschien vind je uiteindelijk de partner van je dromen zoals ik. Brenda en ik willen AfroEliteDating bedanken. We hadden zoveel geluk dat we elkaar vonden, dus we zijn erg dankbaar. Nogmaals bedankt.

AfroEliteDating: We wensen Ben & Brenda het allerbeste tijdens hun datingreis.

JAMIE & SARAH

 Image title

We kunnen je bij Afro Elite Dating niet genoeg bedanken om ons te helpen elkaar te vinden. We wonen allebei in Texas, maar het is onmogelijk dat we elkaar tegen het lijf liepen. Het kostte maar een paar gesprekken om te weten dat we zoveel gemeen hebben.

Sarah zei: 'Toen ik me registreerde op uw website wist ik niet zeker of het een geweldig idee was of niet, maar de tweede dag dat ik me aanmeldde, zag ik dat Jamie had naar me geknipoogd; zo beleefd dat ik accepteerde en we begonnen te praten. Ik had geen krediet meer, dus ik kon niet chatten of de berichten lezen, maar gelukkig had Jamie genoeg krediet en hij heeft wat naar mij overgemaakt en we hebben bijna de hele nacht gepraat. Ik geloof gewoon dat dit het begin is van grotere dingen voor ons beiden. Liefde vinden is tegenwoordig niet zo eenvoudig, dus als je iemand ontmoet die je gelukkig maakt, is dat iets om dankbaar voor te zijn. Nogmaals bedankt AfroEliteDating '.

KATIE & MIKE

 Image title

Katie zegt: Ik was bijna 2 jaar vrijgezel, ik had de meeste tijd besteed aan het focussen op mijn carrière, dus ik had niet veel tijd om nieuwe mensen te ontmoeten of veel te socializen. Toen ze op een middag met een vriendin aan het lunchen was, stelde ze voor dat ik misschien online daten zou proberen. Ik had het nog nooit eerder geprobeerd en had het eigenlijk vermeden, maar ze zette me aan het denken ... Dus toen ik thuiskwam, zei ik tegen mezelf: waarom zou ik er niet naar kijken? Ik wist wat voor soort man ik nodig had, dus deed ik onderzoek naar websites en na een paar teleurstellende ervaringen vond ik eindelijk Afro Elite Dating, een site die er betrouwbaar en oprecht uitzag, dus ik probeerde het.

Na het registreren kreeg ik direct goede matches en suggesties en na heel voorzichtig en selectief te zijn geweest bleek een van hen precies degene te zijn waar ik naar op zoek was; een knappe, intelligente en charmante man. Vanaf onze eerste knipoogjes ontwikkelden we dingen en van daaruit bleven we chatten en brachten we vele avonden door met behulp van de on-site videoservice om elkaar echt te leren kennen en vertrouwen. Voordat ik het wist hadden we onze eerste date! Nu voel ik me zo gelukkig dat ik hem in mijn leven heb.

Michael zegt: Ik ontving op een dag een knipoog en wedstrijdmelding per e-mail, wat me echt intrigeerde. Die avond na het werk logde ik in op mijn Afro Elite Dating-account, bekeek ik Katie's profiel en zag ik dat ze echt de vrouw van mijn dromen was. Toen we elkaar eenmaal hadden gezien tijdens videochatten, was ik verkocht. De rest is geschiedenis.

Dus vroegen we hen om tips voor andere gebruikers:

Michael zei; Online daten vereist geduld, want er zijn zoveel mooie vrouwen om uit te kiezen, maar ze blijken misschien niet 'de ware' te zijn, dus je moet serieus zijn en vasthouden aan de juiste. Overweeg de voorgestelde overeenkomsten, bekijk profielen en als u zeker weet wat u ziet, kunt u live chatten en videoberichten verzenden, zoals ik deed met Katie.

Katie zei; Online daten was niet mijn ding. Ik krijg altijd interesse in mijn dagelijkse leven, maar ik kon nooit het soort man vinden dat ik zocht, dus ik waagde het erop en vond mijn vriend Michael hier. Ik zou zeggen, wees niet te nerveus, maar wees ook niet te goedgelovig. Als het zo is, neem dan gewoon de tijd en haast u niet. Gebruik de videochat als je denkt dat je er een met potentieel hebt gevonden en als je elkaar online ziet, dan weet je het. De live videochatservice is alles. Michael en ik brachten er de meeste nachten door, dus tegen de tijd dat we elkaar ontmoetten voor onze eerste date, voelde het alsof we elkaar al kenden. Nu hebben we een serieuze relatie. Wie weet waar het toe kan leiden!

MEL & ROB

 Image title

Bedankt Afro Elite Dating om ons te helpen elkaar te vinden. Mel is een geweldig persoon en ik ben zo blij dat we elkaar hebben ontmoet. Ze is mijn soulmate en vanaf onze eerste date zijn we overal samen geweest. We hebben al een geweldige tijd gehad op vakantie samen en we zijn van plan samen te gaan wonen.

Mel zegt; Uw matching-systeem werkte heel goed voor ons, aangezien we zowel in de medische wereld zijn als van reizen houden. Het is zo fijn om onze ideeën te kunnen delen en samen te reizen. Ik weet dat ik mijn soulmate heb gevonden. We plannen samen een toekomst. We houden je op de hoogte. Nogmaals bedankt, Mel

Deel alstublieft uw verhaal met ons en we zullen het graag met andere leden delen ... AfroEliteDating

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto