nl
Welkom bij AfroEliteDating

Zoet succesverhaal - Ben & Brenda

advertentie

Image title

< p class = "ow_stdmargin"> AfroEliteDating: We vroegen Ben en Brenda waarom ze lid werden van AfroEliteDating?

Brenda: De site werd aanbevolen door mijn vriendin, het is het beste wat ze voor mij heeft gedaan. Ik had een paar jaar geleden een vriendje, maar hij bedroog me en sindsdien heb ik de liefde opgegeven tot ik Ben hier op AfroEliteDating ontmoette. Hij is zo zorgzaam en begrijpt mijn situatie en vertrouwenskwesties. Hij houdt van mij zoals ik ben en ik hou van hem zoals hij is.

Ben: Op een avond na een drukke dag besloot ik op het internet rond te kijken naar een vriendin. Ik had een paar slechte ervaringen gehad met online daten, maar ik besloot het nog een keer te proberen. Ik googlede online en vond AfroEliteDating.com. Ik besloot het eens te proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ik heb mijn soulmate ontmoet, de dame waar ik echt om geef.

AfroEliteDating: We vroegen hen wat ze van plan waren voor de toekomst?

Brenda: Ik weet het niet zeker (beantwoord met een glimlach). Ik hou van Ben, dus ik zal hem dat laten beantwoorden.

Ben: Omdat Brenda en ik in twee verschillende delen van de wereld leven, moeten we plannen hoe we samen kunnen leven. We hebben elkaar nu vaak bezocht en nu is het tijd om het proces te starten om samen te kunnen leven. We hebben allebei een carrière, dus we hebben wat plannen te doen, maar samen zijn is alles en we kunnen de rest uitwerken.

AfroEliteDating: Welk advies ga je andere mensen geven die online op zoek zijn naar hun soulmates?

Ben: geef niet op. Online daten kan ontmoedigend zijn, maar wees geduldig en blijf positief, misschien vind je uiteindelijk de partner van je dromen zoals ik. Brenda en ik willen AfroEliteDating bedanken. We hadden zoveel geluk dat we elkaar vonden, dus we zijn erg dankbaar. Nogmaals bedankt.

AfroEliteDating: We wensen Ben & Brenda het allerbeste tijdens hun datingreis.

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto