nl
Welkom bij AfroEliteDating

De Afro Elite Dating Guide om veilig te blijven tijdens het online daten

advertentie

Het merendeel van de tijd dat de mensen die u online en persoonlijk ontmoet oprecht zijn, maar om veiligheidsredenen verdient het altijd de voorkeur om voorzichtig te zijn en op de hoogte te zijn van mogelijke geavanceerde online fraude.

AfroEliteDating is een website en een mobiel platform en app voor serieuze gebruikers, leden en / of abonnees die strikt alleenstaand zijn en op zoek zijn naar een echte liefdesrelatie en niet alleen met het oog op financieel gewin. De meeste gebruikers die lid worden van onze online datingservice hebben oprechte bedoelingen om de partner van hun dromen te vinden. We kunnen echter geen rekening houden met enkele uitzonderingen waarbij de bedoelingen van individuele leden niet zo oprecht zijn. De gewetenloze kan proberen misbruik te maken van leden en daarom moeten we er zoveel mogelijk voor zorgen dat alle gebruikers volledig op de hoogte zijn van dergelijke mensen die zouden kunnen proberen de online ervaring van onze leden te verpesten.

AfroEliteDating neemt dergelijke niet-echte leden zeer serieus en neemt maatregelen om ze uit te sluiten door alle leden te controleren en te verifiëren. We proberen elk profiel volledig te controleren om oplichters en nepaccounts te identificeren en uit te sluiten. Sommige individuen en groepen kunnen echter herhaaldelijk proberen om onze controletechnieken te overwinnen en daarom verwachten en eisen we ook dat alle echte leden verantwoordelijk zijn om ook zelf te controleren op online veiligheid en op de hoogte zijn van en gewiekst zijn met de aanwijzingen en aanwijzingen die kunnen worden toegepast om ze op te sporen. en stop ze in hun sporen. Dit doet u door het contact te stoppen en deze bij ons te melden voor onderzoek.

Ons platform omvat geavanceerde systemen zoals videoboodschappen waarmee u zelf kunt zien of een potentieel lid zo authentiek is als ze beweren te zijn. Gebruik gezond verstand en luister naar aanwijzingen die niet kloppen. Komen ze overeen met hun online profiel waarmee ze zich bij het platform hebben aangesloten? Komen de dingen die ze zeggen overeen? Ter erkenning van de vastberadenheid van de minder scrupuleuze mensen in de samenleving die leden geld willen oplichten of hen in gevaar willen brengen, volgen hier enkele aanvullende tips die u kunt gebruiken om voor uzelf de authenticiteit van een profiel te bevestigen en uzelf te beschermen tegen gevaar of financiële fraude.

1. Komt het overeen?

Als je eenmaal iemand hebt gevonden die je leuk vindt, blijf dan bij die persoon, maak aantekeningen en kijk uit voor gepresenteerde informatie die gewoon niet klopt. Neem de signalen serieus, onderneem actie en verbreek het contact onmiddellijk en meld. Volg je instincten en volg de feiten. Hoe leuk je ze ook vindt, ze zijn misschien te mooi om waar te zijn. Als je aanstaande partner bijvoorbeeld zegt dat hij een fulltime geneeskundestudent is, maar dan blijkt in een gesprek dat ze fulltime ergens anders werken, dan moeten er alarmbellen gaan rinkelen, of is het misschien hun ambitie? Wees duidelijk en probeer de waarheid te achterhalen. Als ze boos of boos worden op uw vragen, kan dit een teken zijn dat ze iets proberen te verbergen.

Als iemand zegt dat ze je echt leuk vinden, maar nooit online beschikbaar zijn als ze zeiden dat ze wel of niet videochatten, maar alleen de sms gebruiken totdat je ze geld stuurt, is het heel goed mogelijk dat ze dat niet zijn zelfs de persoon of het geslacht / geslacht dat ze beweren te zijn. Op andere platforms is vastgesteld dat sommige leden proberen geld af te persen en helemaal niet de persoon zijn die ze beweren te zijn. Ze kunnen binnenkort om geld vragen met leugens, zoals geld nodig hebben om een ​​nieuwe telefoon te kopen omdat die van hen kapot is en daarom kunnen ze niet met je videochatten. Dit is waar AfroEliteDating het extra beveiligingsvoordeel heeft dat het zijn eigen videoberichten voor leden heeft. Betaal altijd voor lidmaatschap en gebruik de platformfaciliteiten voor uw bescherming. Chat niet buiten het platform, want hier schuilt het gevaar. Ze kunnen zeggen dat zij of een familielid ziek zijn om uw medeleven te krijgen of zeggen dat ze niets te eten hebben in de koelkast in de hoop dat u zult voelen dat u uw genegenheid moet bewijzen door hen geld te sturen om te helpen. Maar ze kunnen misbruik maken van je vriendelijkheid en het kan blijken dat je geld niet naar je vrouwelijke geliefde stuurt, maar naar een bende zelfvertrouwen bedriegers die in feite mannen zijn! Onderneem bij twijfel actie en blokkeer dat contact.

2. Het is niet nodig om uw persoonlijke gegevens te delen

Onthoud dat uw platform uw persoonlijke gegevens geheim houdt voor andere leden en dat u op geen enkel moment uw persoonlijke contactgegevens, zoals een e-mailadres, hoeft te delen of telefoon / WhatsApp-contactnummer. Het is heel normaal om opgewonden te zijn om eindelijk te chatten met wat je perfecte partner lijkt te zijn, maar we moeten niet vergeten dat je de persoon nog niet echt kent en hem nog niet volledig kunt vertrouwen. Het is beter om veilig te zijn dan sorry. U hoeft niet te bewijzen dat u om iemand geeft door hem geld te sturen of uw persoonlijke gegevens met hem of haar te delen. Als ze dit niet begrijpen, is dat een teken dat ze niet echt om je geven. Je hoeft niet halsoverkop te vallen om iemand te laten zien dat je het serieus meent. Als het de bedoeling is, zal het zo zijn, en als het goed is, zal dit natuurlijk en zonder al te veel moeite gebeuren. Als ze je laten worstelen en je gefrustreerd voelen, omdat ze iets van je nodig hebben om vooruitgang te boeken in de relatie, is dit een zeker teken dat iets ergens echt is en het is tijd om de chat te sluiten en de gebruiker onmiddellijk te melden ten behoeve van andere gebruikers.

Als ze vereisen dat je eerst een financiële barrière met hen oversteekt om vooruitgang te boeken in de relatie, dan is dit duidelijk een financiële valstrik. Ze hebben het tot nu toe overleefd zonder dat ze geld hebben ontvangen, dus waarom is er nu zo'n wanhopige behoefte? Het is duidelijk dat de enige reden dat ze zich aansloten, was om in dit geval geld te vinden. Dit is de modus operandi van de oplichter die het onbewuste manipuleert. Je hoeft nooit te bewijzen dat je van ze houdt door iets te doen en geld sturen is in dit geval geen vorm van vriendelijkheid of liefdadigheid, 99% van de tijd valt het voor een oplichterij.

Het delen van persoonlijke contactgegevens is iets dat we nooit kunnen terugnemen. Geef NOOIT uw huisadres op, ongeacht het vertrouwen dat u in hen zou kunnen hebben. Zelfs als we 100% zeker zijn en zelfs besluiten om een ​​financieel cadeau van Western Union te sturen (ten strengste niet aanbevolen), moeten we onze nu persoonlijke gegevens verwijderen uit het betalingsbewijs van Western Union dat we mogelijk aanbieden.

Als we een alleenstaande ouder zijn, mogen we nooit afbeeldingen van onze kinderen aan vreemden laten zien of hun echte namen of leeftijden geven. Het zijn echt niemandszaken totdat we er super zeker van zijn dat we dit veilig kunnen doen nadat we elkaar veilig hebben ontmoet en die persoon echt hebben leren kennen. We hebben altijd het gevoel dat we moeten vertrouwen, vooral wanneer we halsoverkop vallen, maar we moeten deze regels volgen, aangezien sommige gebruikers speciale technieken toepassen om ons voor de gek te houden, op te lichten of ons zelfs in gevaar te brengen. De verantwoordelijkheid ligt stevig in uw eigen handen als de laatste bescherming tegen de niet-echte gebruiker.

Ga alleen verder met het uitwisselen van persoonlijke informatie als u zich daar prettig bij voelt. Een andere techniek van de gewetenloze en de oplichter is om woede, humeur en afwijzing jegens u te gebruiken wanneer u weigert iets voor hen te doen en u misschien te belonen wanneer u capituleert. Als uw partner buitengewoon veeleisend is, kan dit een waarschuwingsteken zijn. Pas op voor gebruikers die om uw privé-e-mail vragen en u links naar externe websites sturen, aangezien dit vaak de duidelijkste indicatie is van een poging tot phishing voor uw persoonlijke gegevens. Daarom is zoals altijd de veiligste manier van communiceren via ons eigen platform en de beste manier om verder te gaan totdat je het individu echt goed leert kennen en vertrouwen. Als u van plan bent persoonlijk af te spreken, doe dit dan op een openbare plaats en neem geen liften. Wees voorzichtig maar niet cynisch en laat u niet gemakkelijk leiden.

3. Verzoeken om geldoverdracht!

Ga nooit akkoord met het verzenden of ontvangen van ENIGE vorm van financiële betaling, stop in plaats daarvan al het contact onmiddellijk en meld het profiel via deze link: Neem contact met ons op . Er kan geen echte reden zijn om geld te sturen naar iemand die je nog nooit hebt ontmoet, zo oprecht en oprecht als het voor je potentiële partner lijkt om hierom te vragen. Dit is meestal fraude en stelen door gewetenloze mensen. Sommige internationale bendes zijn uitsluitend opgericht om geld af te persen van datingsite-leden. Waar sommige datingsites geen inclusieve videochats aanbieden, zijn deze pogingen om via sms-berichten af ​​te persen wijdverbreid. Tegelijkertijd zijn andere onderdanen van dergelijke geïdentificeerde landen volledig authentiek. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw eigen veiligheid op ons platform te waarborgen, aangezien we op geen enkele manier verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor enig verlies van financiën of voor enig gevaar voor onze gebruikers / leden en / of abonnees.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over oplichting op het gebied van romantiek: Advies van Actie Fraude om online oplichting op het gebied van romantiek te voorkomen. Advies over romantische scams

4. Doe het rustig aan

Hoewel we misschien het gevoel hebben dat we zo snel halsoverkop zijn gevallen, moeten we eraan denken het water keer op keer te testen. Alleen als u zich niet gehaast en volledig op uw gemak voelt om uw relatie met een potentiële partner te verdiepen, zou u ooit moeten overwegen om uw mobiele telefoonnummer op te geven en alleen als u zich volkomen veilig en zeker voelt om dit te doen. Voel je nooit onder druk gezet en als ze het niet begrijpen, is dit een teken en teken dat er iets mis is. Ze moeten begrijpen dat je jezelf waardeert en inderdaad een waardevol persoon bent. Als ze geen rekening houden met uw wensen, kunt u het beste geen contact met hen opnemen.

5. Ontmoeting op een veilige plek

Na een lange periode van online chatten en videocommunicatie via ons AfroEliteDating-platform moet je eerste ontmoeting een reden zijn voor opwinding en geluk. Aangezien de persoon nog steeds een vreemde is, moeten de volgende veiligheidsstappen sterk worden overwogen:

a) Zorg ervoor dat u elkaar ontmoet op een openbare en neutrale locatie, zoals in een koffiebar of restaurant. Het wordt niet als veilig beschouwd om bij iemand thuis af te spreken of om ze uit te nodigen voor de jouwe voor je eerste date.

b) Vertel uw vrienden of iemand die u vertrouwt altijd waar u heen gaat en wie u ontmoet.

c) Als je hebt besloten niet te drinken of niet boven een bepaald bedrag te drinken, stop dan daar. Als u zich op enig moment onwel of onveilig voelt, zoek dan de hulp van de coffeeshop of restaurantmanager of bel de politie en / of vraag de hulp van degenen om u heen. Sta niet toe dat uw partner, die in feite nog een vreemde is, u overal mee naartoe neemt.

d) Laat nooit uw persoonlijke bezittingen onbeheerd achter en voel nooit dat u op geen enkel moment weg kunt gaan, zelfs niet vanaf het eerste moment dat u de persoon ziet, uit angst onbeleefd te zijn. Het is beter onbeleefd te zijn dan spijt te hebben. Volg vooral je instinct en loop weg als de dingen niet kloppen.

6. Neem bij twijfel contact met ons op met de details

Uw online dating met AfroEliteDating zou een zorgeloze en gelukkige ervaring moeten zijn, dus als u heeft zich zorgen gemaakt, we horen graag van u om uw gevoelens te bespreken met betrekking tot alle communicatie die u heeft gehad en die u mogelijk zorgen baart. We zijn hier niet om u te vertellen wat u wel en niet kunt doen, maar om u te adviseren over enkele van de methoden en aanwijzingen die op fraude of verdacht gedrag kunnen duiden. We hebben een schat aan ervaring in online datingbeveiliging, dus neem op elk moment contact met ons op als u zich zorgen maakt. E-mail onze klantenservice via deze link: Neem in eerste instantie contact met ons op als u vermoedt dat een profiel onjuiste informatie bevat of als iemand zich gedraagt ​​in een twijfelachtige manier. We nemen alle vragen en zorgen serieus en zullen de leden die zorgen baren, onderzoeken. We wensen je veel succes bij het daten met AfroEliteDating, waar we hopen dat je de partner van je dromen zult ontmoeten.

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto