nl
Welkom bij AfroEliteDating

Onze missie

advertentie

Onze verplichtingen


We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u geniet van de datingervaring door u te beschermen tijdens het gebruik van onze online Dating platform. -Wij bewaren uw persoonsgegevens veilig en beschermd, uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. -We controleren alle profielen tijdens de registratie en we doen ons best om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen worden geaccepteerd op onze site. Bezoek onze blog en Facebook-pagina voor nieuws en tips om veilig online te daten.

Beveiligingsinformatie

Vind liefde veilig online. Voor uw veiligheid raden we u af om persoonlijke informatie zoals e-mailadres en telefoonnummer te delen totdat u er absoluut zeker van bent dat het veilig is om dit te doen. Oplichters dwingen mensen vaak om vanaf het begin buiten het platform te communiceren.

Stuur nooit geld of financiële informatie

Stuur alstublieft geen geld of financiële informatie naar iemand, vooral niet naar het buitenland. Zelfs als je het gevoel hebt dat je al een tijdje met de persoon aan het chatten bent en je het gevoel hebt dat je hem of haar vertrouwt, stuur dan geen geld, maak geen bankoverschrijving of deel je financiële informatie. Als u een verzoek krijgt om geld naar het buitenland te sturen, meld dit dan onmiddellijk aan ons. Zelfs als iemand zegt dat er een noodgeval is, meld dit dan alsjeblieft, dan zullen we het onderzoeken en kunnen we een follow-up geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over oplichting op het gebied van romantiek:

Advies van Actie Fraude over hoe u online oplichting op het gebied van romantiek kunt vermijden. Advies over romantische scams


Offline vergaderen

Iemand voor de eerste keer ontmoeten kan spannend zijn. Blijf alsjeblieft altijd veilig en volg altijd je instinct. Wanneer u voor de eerste keer bijeenkomt, zorg er dan voor dat u elkaar op een openbare plaats ontmoet en ga hiermee door totdat u denkt dat het veilig is om privé te vergaderen. Als je date je onder druk zet om privé af te spreken als je het niet zeker weet, beëindig dan de date en vertrek meteen.

Neem een ​​taxi of gebruik je eigen vervoer

Laat je date je niet ophalen of afzetten op je eerste paar dates. U kent de persoon nog steeds niet echt en wilt niet dat een vreemde uw huisadres kent. Ook wilt u nooit in een positie komen waarin u voor het vervoer afhankelijk moet zijn van uw datum wanneer u wilt vertrekken. Voor het geval het niet lukt, behoudt u uw vermogen om vrijuit te vertrekken.

Vertel uw vrienden en familieleden over uw plannen

Breng een vriend of familielid op de hoogte van uw plannen wanneer en waar u heen gaat. Zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon altijd opgeladen en bij u heeft.

Blijf nuchter

Het gebruik van alcohol en / of andere drugs kan uw beoordelingsvermogen aantasten en u mogelijk in gevaar brengen. Het is belangrijk om een ​​heldere geest te hebben en alles te vermijden dat u in gevaar zou kunnen brengen. Houd er rekening mee dat oplichters kunnen proberen misbruik van u te maken door uw drankje te verrijken met synthetische stoffen.

Seksuele gezondheid en veiligheid

Afro Elite Dating is blij als mensen elkaar ontmoeten en gezonde relaties opbouwen. Dus als je je date ontmoet en van plan bent deel te nemen aan seksuele activiteiten, zorg er dan voor dat je veilig blijft door de onderstaande aanbevelingen op te volgen:

 • Bescherm jezelf < / li>

  U en uw partner moeten de juiste bescherming gebruiken. Condooms en andere mechanismen kunnen het risico op het oplopen of doorgeven van een soa, zoals hiv, aanzienlijk verkleinen. Je loopt echter nog steeds het risico om bepaalde andere soa's op te lopen, zoals herpes of HPV door contact met de huid van je partner, zelfs als je een condoom gebruikt. Om effectief te zijn, moeten beschermende maatregelen echter consequent worden toegepast.

  • Wees open en eerlijk
  • Het is volkomen redelijk om een ​​gesprek met je partner te hebben over seks en seksueel contact voordat je het daadwerkelijk hebt. Alle problemen, variërend van het aantal partners dat jullie hebben gehad tot de laatste keer dat jullie voor het laatst op soa's zijn getest, zijn eerlijk. Veel soa's zijn te genezen of te behandelen, maar niet allemaal. Als u of uw partner een soa heeft die te genezen is, moet u allebei met de behandeling beginnen om te voorkomen dat u opnieuw besmet raakt. Het is belangrijk om in deze gesprekken volledig eerlijk te zijn en altijd het advies van een medische professional in te winnen.

   • Vaccineren
   • Het risico op het oplopen van sommige soa's kan worden verminderd door vaccinatie. Praat met uw arts of een professional in een seksuele gezondheidskliniek voor meer informatie.

    • Ken uw status
    • Sommige soa's vertonen geen symptomen. Regelmatig testen is van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van uw gezondheid en de verspreiding van soa's te helpen voorkomen. Vraag na het testen altijd om een ​​kopie van uw testresultaten, zodat u zeker bent van uw status.

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto