nl
Welkom bij AfroEliteDating

Gedragscode

advertentie

Richtlijnen

Gewone beleefdheid wordt van aangezicht tot aangezicht als vanzelfsprekend beschouwd, maar we hebben allemaal tijden meegemaakt in het dagelijks leven waarin mensen proberen om kom weg met onbeleefd zijn. Van onze online gebruikers ben ik er zeker van dat ze allemaal de morele normen van gewone beleefdheid in het dagelijks leven onderschrijven, maar voor het geval sommige gebruikers denken dat, aangezien deze interacties anoniem zijn, ze niet onderworpen zijn aan algemeen fatsoen en beleefdheid. Hier volgen enkele richtlijnen die hen eraan zouden moeten herinneren handel altijd met verantwoordelijkheid en integriteit online.

1. Gebruikersnaam en accounts

Wanneer u zich registreert bij AfroEliteDating, is het het beste om een ​​gebruikersnaam te selecteren die iets over uzelf vertelt. Dit zal in het openbaar verschijnen, terwijl uw echte identiteit vertrouwelijk wordt gehouden tot het moment dat u deze wilt onthullen. Dit is voor uw eigen bescherming. U mag echter geen beledigende bewoordingen in uw gebruikersnaam gebruiken. Vloeken of seksueel aanstootgevende of suggestieve gebruikersnamen worden niet geaccepteerd. U mag zich niet met meer dan één online account registreren. Overtreding van deze regels leidt tot onmiddellijke opschorting van het account.

2. Foto's

We eisen dat u eerst een foto aan uw profiel toevoegt, omdat uw lidmaatschap zonder een zeer mislukt zal zijn. Statistieken laten zien dat er weinig belangstelling is voor leden zonder foto's. We bepalen ook dat de afbeelding van jezelf moet zijn, geen naaktheid mag bevatten of reclame mag bevatten. Alles wat onsmakelijk, beledigend of opruiend is, zal leiden tot opschorting van uw account.

3. Profielinformatie

Uw profielinformatie mag geen contactgegevens bevatten en we zullen uw account om veiligheidsredenen opschorten, aangezien gewetenloze mensen dit doen om het vertrouwen te winnen van degenen die ze willen misleiden buiten het platform waar we u niet zouden kunnen helpen als dit zou gebeuren. Vul alstublieft alle secties met profielinformatie in, want alleen degenen die niet serieus zijn over echte dating, zouden ze overslaan. Geef een goede indruk van wie u bent en misleid andere leden hierover niet. Degenen die deze regels over identiteit overtreden, worden zonder waarschuwing verwijderd.

4. Berichten- en videoprotocol en -manieren

De woorden die u gebruikt wanneer u op ons platform communiceert, vertellen veel over u. Deze site is voor professionele en goed opgeleide klanten, dus vermijd vulgaire taal en grofheid, het zou niet veel goeds voorspellen voor een relatie hier. Vermijd ook het kopiëren en plakken van algemene inleidende berichten en reacties aan leden. Dit is een zeer voor de hand liggende techniek die wordt gebruikt door de ingenieur en scoort geen punten bij potentiële partners.

5. Belediging veroorzaken

Anonimiteit kan het voor sommigen doen lijken alsof het niet uitmaakt wat we tegen anderen zeggen of hoe ze zich voelen. Voor hen is het maar al te gemakkelijk om uit te halen en de gevoelens van andere gebruikers te kwetsen door onbeleefd of scherp te zijn. Als de zaken escaleren, verbreek dan onmiddellijk het contact met de gebruiker en meld dit indien nodig. We zullen het lid onderzoeken. Onthoud altijd om anderen te behandelen zoals u zelf behandeld zou willen worden.

6. Voorkom misverstanden

Verkeerde interpretatie van bewoordingen, gevoel voor humor of humor kan bij sommige mensen soms tot misverstanden leiden. Het is niet altijd gemakkelijk om duidelijk te maken wat we echt wilden zeggen. We moeten niet vergeten beleefd te zijn tegen vreemden en oppassen dat we geen aanstoot geven. Onthoud dat geschreven berichten tot verwarring kunnen leiden doordat gebruikers geen gezichtsuitdrukkingen zien. Dat is een van de redenen waarom we online videogesprekken hebben opgenomen als onderdeel van onze service, zodat leden gemakkelijker kunnen communiceren.

7. Persoonlijke informatie

Het is maar al te gemakkelijk om uw persoonlijke informatie door te geven aan vreemden die u vertrouwt, maar het is niet nodig. U moet onthouden dat u de persoon nog niet kent en zij moeten ook begrijpen en waarderen dat uw online veiligheid voorop staat. Voel je nooit onder druk gezet om dat te doen en voel de behoefte om je gevoelens te bewijzen door dat te doen. als u tegenover deze persoon in de trein of in een pub zat, zou u dan zo openhartig zijn?

8. Privacy

Het is verboden om informatie van andere gebruikers te delen op platforms van derden met behulp van blogs, video's of interviews die hier zijn verkregen of zonder hun uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

9. Seks

Afro Elite Dating is geen platform voor het aanvragen van seksuele gunsten of diensten, het is uitsluitend bedoeld voor het ontwikkelen van echte relaties en dating.

10. Aanstootgevende / aanstootgevende inhoud

We willen dat onze website een veilige, beveiligde, gelukkige en positieve plek is waar volwassenen elkaar kunnen ontmoeten en zinvolle relaties kunnen ontwikkelen. Als zodanig is inhoud die agressief, gewelddadig, racistisch, politiek, extremistisch, seksistisch of aanstootgevend is voor wie dan ook niet toegestaan ​​of daarin betrekking heeft, niet toegestaan. Voor degenen die het bovenstaande beleid overtreden We controleren alle profielen en kijken uit voor degenen die ons beleid niet willen volgen en degenen die zich niet houden aan de regels die zijn opgesteld om ons platform veilig te maken. We zullen soms waarschuwingen geven aan degenen waarvan we denken dat ze een fout hebben gemaakt, maar we zullen degenen die duidelijk hier aanwezig zijn om andere redenen onmiddellijk opschorten. In sommige gevallen kunnen we juridische stappen ondernemen tegen het lid.

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto