nl
Welkom bij AfroEliteDating

Over ons

advertentie

Afro Elite Dating is een premium wereldwijde online datingservice gericht op het met elkaar in contact brengen van Afrikanen en blanke professionals.

Wij zijn gespecialiseerd in het met elkaar in contact brengen van echte gelijkgestemde zwart-witprofessionals, dus als u een Afro- of blanke dame bent die op zoek is naar een Afro- of blanke man of vice versa, dan is deze service iets voor u. Afro Elite Dating is hier om je te helpen je ware liefdesverhaal te beginnen en om de juiste vredelievende mensen met elkaar te verbinden om een ​​geweldig leven op te bouwen. Vind je perfecte match, je soulmate.

Waarom Afro Elite Dating?


Afro Elite Dating verbindt duizenden Afrikaanse singles over de hele wereld. Maak kennis met onze Elite en vriendelijke Afrikaanse Singles. Sluit je aan bij duizenden leden uit het VK, de VS, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Kenia, Nigeria, Ghana, Kameroen, Tanzania, Madagaskar, Ethiopië, Oeganda en nog veel meer landen. We zijn toegewijd om u te helpen uw perfecte match te vinden, waar ter wereld u ook bent.

Bekijk gratis singles en begin een gesprek! Elke week komen er honderden nieuwe singles bij.

  • Veilig
  • Veilig
  • Geverifieerde leden
  • Gratis online datingsite
  • Discreet en vertrouwelijk
  • Intelligent algoritme-afstemmingssysteem

Ons bedrijfsbeleid

We accepteren geen grof gedrag, woede of haat op onze site. Leden kunnen worden gemeld en zullen worden onderzocht en hun lidmaatschap kan zonder restitutie worden opgezegd als gedrag twijfelachtig is.

Ledenbescherming


Onze online beschermingsmaatregelen voor leden zijn tweeledig, met betrekking tot onze eigen en uw eigen actieve deelname. De beveiliging wordt verbeterd door verbeterde algemene middelen en online bewustwording.

Onze leden zijn oprecht en we controleren actief degenen die proberen mee te doen met oneerlijke motieven of die geen hart voor liefde hebben, maar in plaats daarvan proberen onze site voor andere doeleinden te gebruiken of om geld af te persen van onze eerlijke leden. Op deze manier onderscheiden we ons van onze concurrenten die mogelijk een lagere moraal / minder robuuste selectieprocessen voor leden hebben en negatief gedragscontrole. Zie onze online veiligheids- en beveiligingstraining waarin ongebruikelijk gedrag wordt belicht voor online gebruikers die van toepassing zijn op alle datingwebsites en neem dit krachtige advies zelf over om er extra zeker van te zijn dat u uw eigen veiligheid en beveiliging voorop stelt.

Word lid van Afro Elite Dating en vind gratis jouw perfecte match. Genieten!

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto