nl
Welkom bij AfroEliteDating

De 3 fouten die mensen maken tijdens het daten

advertentie
Image title

1. GEBREK AAN VERTROUWEN :

Als u het vertrouwen, het respect en de liefde voor uzelf hebt dat anderen van u op zoek zijn, zult u niet alleen aantrekkelijker en toegankelijker voor anderen overkomen, u zal beter in staat zijn iemand anders lief te hebben en te accepteren.

Vertrouwen betekent dat je weet wie je bent, wat je wilt en dat je niet bang bent om dat te laten zien. Iedereen heeft zijn eigen perfecte match, en alleen omdat je misschien niet past in het stereotype van wat de samenleving definieert als mannelijk, sexy, grappig, enz., Wil nog niet zeggen dat je niet al die dingen bij de juiste persoon bent. Doe je gewoon, op die manier als je een connectie hebt met iemand waarvan je weet dat ze je leuk vinden voor de echte jij. Een daad zal je maar zo ver in het spel brengen.

2. GEBREK AAN EERLIJKHEID

Dus je gaat nieuwe dingen proberen in een poging mensen te ontmoeten, een nieuwe look te krijgen en nieuwe perspectieven aannemen? Dat is precies wat de meeste mensen die beginnen met daten doen en het helpt zeker als je een huisbewoner bent, met een funky kledingkast en een oude datingfilosofie, maar onthoud dat je trouw blijft aan wie je bent en wat je echt wilt.

Als je geen adrenalineverslaafde, kinderliefhebbende of biologische groentefanaat bent, doe dan niet alsof je er een bent. Dat hoeft niet, want er is iemand die voor jou van je zal houden.

In elke situatie is eerlijkheid echt het beste beleid, zowel voor jou als voor je date. Je kunt geen relatie opbouwen op een alter ego.

3. GEBREK AAN TOEZEGGING

Om te slagen, moet u bereid zijn om zich in te zetten voor de zoekopdracht. Dit betekent dat u zich voorbereidt op enkele niet zo ideale kandidaten, eentonige gesprekken en ongemakkelijk afscheid.

Accepteer dat voordat je de juiste persoon vindt, je een paar slechte zult meemaken en laat dit je niet afschrikken van je geluk.

Realistisch gezien zul je niet op magische wijze "die ene" en "weet het gewoon" tegenkomen. Je kunt niet blijven wachten op een feeëngodmoeder, en nee "de derde keer de charme" zal in dit geval waarschijnlijk ook niet werken.

Als je het echt wilt, zul je veel tijd, moeite en geest moeten investeren.

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto