nl
Welkom bij AfroEliteDating

Sweet Success Story - Katie & Michael

advertentie
Katie zegt:

Ik was bijna 2 jaar vrijgezel, ik had de meeste tijd aan mijn carrière besteed, dus ik had niet veel tijd om nieuwe mensen te ontmoeten of veel socialiseren. Toen ze op een middag met een vriendin aan het lunchen was, stelde ze voor dat ik misschien online daten zou proberen. Ik had het nog nooit eerder geprobeerd en had het eigenlijk vermeden, maar ze zette me aan het denken ... Dus toen ik thuiskwam, zei ik tegen mezelf: waarom zou ik er niet naar kijken? Ik wist wat voor soort man ik nodig had, dus deed ik onderzoek naar websites en na een paar teleurstellende ervaringen vond ik eindelijk Afro Elite Dating, een site die er betrouwbaar en oprecht uitzag, dus ik probeerde het.

Na het registreren kreeg ik meteen goede matches en suggesties en na heel voorzichtig en selectief te zijn geweest, bleek een van hen precies degene te zijn waar ik naar op zoek was; een knappe, intelligente en charmante man. Vanaf onze eerste knipoogjes ontwikkelden we dingen en van daaruit bleven we chatten en brachten we vele avonden door met behulp van de on-site videoservice om elkaar echt te leren kennen en vertrouwen. Voordat ik het wist hadden we onze eerste date! Nu voel ik me zo gelukkig dat ik hem in mijn leven heb.

Michael zegt: Ik ontving op een dag een knipoog en wedstrijdmelding per e-mail, wat me echt intrigeerde. Die avond na het werk logde ik in op mijn Afro Elite Dating-account, bekeek ik Katie's profiel en zag ik dat ze echt de vrouw van mijn dromen was. Toen we elkaar eenmaal hadden gezien tijdens videochatten, was ik verkocht. De rest is geschiedenis.

Dus vroegen we hen om tips voor andere gebruikers:

Michael zei; Online daten vereist geduld, want er zijn zoveel mooie vrouwen om uit te kiezen, maar ze blijken misschien niet 'de ware' te zijn, dus je moet serieus zijn en vasthouden aan de juiste. Overweeg de voorgestelde overeenkomsten, bekijk profielen en als u zeker weet wat u ziet, kunt u live chatten en videoberichten verzenden, zoals ik deed met Katie.

Katie zei; Online daten was niet mijn ding. Ik krijg altijd interesse in mijn dagelijkse leven, maar ik kon nooit het soort man vinden dat ik zocht, dus ik waagde het erop en vond mijn vriend Michael hier. Ik zou zeggen, wees niet te nerveus, maar wees ook niet te goedgelovig. Als het zo is, neem dan gewoon de tijd en haast u niet. Gebruik de videochat als je denkt dat je er een met potentieel hebt gevonden en als je elkaar online ziet, dan weet je het. De live videochatservice is alles. Ik en Michael brachten er de meeste nachten door, dus tegen de tijd dat we elkaar ontmoetten voor onze eerste date, voelde het alsof we elkaar al kenden. Nu hebben we een serieuze relatie. Wie weet waar het toe kan leiden!

Advertentie

advertentie
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto
Wachtwoord beschermde foto